Воблери Cord R XS 90F

Воблери Cord R XS 90F

Воблер Kosadaka Cord-R XS 90F (CordRS90F-HT)
314 ₴ Воблер Kosadaka Cord-R XS 90F (CordRS90F-HT)В наявності
Воблер Kosadaka Cord-R XS 90F (CordRS90F-PC)
314 ₴ Воблер Kosadaka Cord-R XS 90F (CordRS90F-PC)В наявності
Воблер Kosadaka Cord-R XS 90F (CordRS90F-SH)
314 ₴ Воблер Kosadaka Cord-R XS 90F (CordRS90F-SH)В наявності
Воблер Kosadaka Cord-R XS 90F (CordRS90F-TT)
314 ₴ Воблер Kosadaka Cord-R XS 90F (CordRS90F-TT)В наявності