Ролики

Ролики

Котушка Daiwa 12 Legalis 2004
4 586 ₴ Котушка Daiwa 12 Legalis 2004В наявності
Котушка Shimano Stradic 2500HG FKGR (ST2500HGFKGR)
6 273 ₴ Котушка Shimano Stradic 2500HG FKGR (ST2500HGFKGR)Немає в наявності
Котушка Shimano Rarenium CI4 + 3000SFB (RARCI43000SFB)
8 936 ₴ Котушка Shimano Rarenium CI4 + 3000SFB (RARCI43000SFB)Немає в наявності
Котушка Shimano Stradic 2500HG FKGR (ST2500HGFKGR) 6 + 1
6 153 ₴ Котушка Shimano Stradic 2500HG FKGR (ST2500HGFKGR) 6 + 1Немає в наявності