Воблер Kosadaka Intra

Воблер Kosadaka Intra

Спінінг KOSADAKA "INTRA" 1.88M / 3-18G, (115G)
2 118 ₴ Спінінг KOSADAKA "INTRA" 1.88M / 3-18G, (115G)Немає в наявності
Спінінг KOSADAKA "INTRA" 1.90M / 5-28G, (124G)
2 255 ₴ Спінінг KOSADAKA "INTRA" 1.90M / 5-28G, (124G)Немає в наявності
Спінінг KOSADAKA "INTRA" 1.88M / 1-7G, (113G)
2 118 ₴ Спінінг KOSADAKA "INTRA" 1.88M / 1-7G, (113G)Немає в наявності
Спінінг KOSADAKA "INTRA" 1.98M / 3-18G, (124G)
2 214 ₴ Спінінг KOSADAKA "INTRA" 1.98M / 3-18G, (124G)Немає в наявності