Воблери Minnow

Воблери Minnow

Воблер Yo-Zuri L-Minnow S 33mm (YO F198-M99)
311 ₴Воблер Yo-Zuri L-Minnow S 33mm (YO F198-M99)В наявності
Воблер Jackall Squad Minnow 95SP Skeleton Gill
645 ₴Воблер Jackall Squad Minnow 95SP Skeleton GillКод: 13137В наявності
Воблер Yo-Zuri L-Minnow S 33mm (YO F198-BL)
311 ₴Воблер Yo-Zuri L-Minnow S 33mm (YO F198-BL)В наявності
Воблер YO-Zuri SS Minnow 90мм (YO R663-GBL)
507 ₴Воблер YO-Zuri SS Minnow 90мм (YO R663-GBL)В наявності
Воблер YO-Zuri SS Minnow (YO R663-HT)
Воблер YO-Zuri SS Minnow (YO R663-HT)В наявності
Воблер YO-Zuri SS Minnow (YO R663-GT)
Воблер YO-Zuri SS Minnow (YO R663-GT)Немає в наявності
Воблер Jackall Squad Minnow 80SP Matt tiger
Воблер Jackall Squad Minnow 80SP Matt tigerКод: 12214Немає в наявності
Воблер Jackall Squad Minnow 80SP Oikawa
Воблер Jackall Squad Minnow 80SP OikawaКод: 13136Немає в наявності