Воблери Yo-zuri/Duel

Воблери Yo-zuri/Duel

Воблер Yo-Zuri 3DB Flat Crank 70F (YO R1147-PBG)
430 ₴Воблер Yo-Zuri 3DB Flat Crank 70F (YO R1147-PBG)В наявності
Воблер Yo-Zuri 3DB Flat Crank 70F (YO R1147-HT)
430 ₴Воблер Yo-Zuri 3DB Flat Crank 70F (YO R1147-HT)В наявності
Воблер Yo-Zuri Sashimi Jerkbait FW (YO R968-CMAC)
410 ₴Воблер Yo-Zuri Sashimi Jerkbait FW (YO R968-CMAC)В наявності
Воблер Yo-Zuri Sashimi Jerkbait FW (YO R968-CMTS)
410 ₴Воблер Yo-Zuri Sashimi Jerkbait FW (YO R968-CMTS)В наявності
Воблер Yo-Zuri Hardcore Deep Crank 60F (YO F1023-GSAY)
556 ₴Воблер Yo-Zuri Hardcore Deep Crank 60F (YO F1023-GSAY)В наявності
Воблер Yo-Zuri Hardcore Deep Crank 60F (YO F1023-HBG)
556 ₴Воблер Yo-Zuri Hardcore Deep Crank 60F (YO F1023-HBG)В наявності
Воблер Yo-Zuri Hardcore Deep Crank 60F (YO F1023-HGBL)
556 ₴Воблер Yo-Zuri Hardcore Deep Crank 60F (YO F1023-HGBL)В наявності
Воблер Yo-Zuri Hardcore Deep Crank 60F (YO F1023-HHT)
556 ₴Воблер Yo-Zuri Hardcore Deep Crank 60F (YO F1023-HHT)В наявності
Воблер Yo-Zuri Hardcore Deep Crank 60F (YO F1023-MBCL)
556 ₴Воблер Yo-Zuri Hardcore Deep Crank 60F (YO F1023-MBCL)В наявності
Воблер Yo-Zuri L-Minnow S 33mm (YO F198-M99)
311 ₴Воблер Yo-Zuri L-Minnow S 33mm (YO F198-M99)В наявності
Воблер Yo-Zuri EBA Popper (YO F414-HGR)
426 ₴Воблер Yo-Zuri EBA Popper (YO F414-HGR)В наявності
Воблер Yo-Zuri Sashimi Popper FW 75mm (YO R1064-CCPT)
542 ₴Воблер Yo-Zuri Sashimi Popper FW 75mm (YO R1064-CCPT)В наявності
Воблер Yo-Zuri Sashimi Popper FW 75mm (YO R1064-CMBB)
542 ₴Воблер Yo-Zuri Sashimi Popper FW 75mm (YO R1064-CMBB)В наявності
Воблер Yo-Zuri Sashimi Popper FW 75mm (YO R1064-CMF)
542 ₴Воблер Yo-Zuri Sashimi Popper FW 75mm (YO R1064-CMF)В наявності
Воблер YO-Zuri SS Minnow 90мм (YO R663-GBL)
507 ₴Воблер YO-Zuri SS Minnow 90мм (YO R663-GBL)В наявності
Воблер YO-Zuri SS Minnow (YO R663-HT)
507 ₴Воблер YO-Zuri SS Minnow (YO R663-HT)В наявності
Воблер Yo-Zuri EBA Popper (YO F414-SHCP)
426 ₴Воблер Yo-Zuri EBA Popper (YO F414-SHCP)В наявності
Воблер Yo-Zuri L-Minnow S 33mm (YO F198-BL)
311 ₴Воблер Yo-Zuri L-Minnow S 33mm (YO F198-BL)В наявності
Шнур HARDCORE X4 200m # 0.6. 5.4kg
1 188 ₴Шнур HARDCORE X4 200m # 0.6. 5.4kgВ наявності
Шнур HARDCORE X4 200m # 0.8 6.4kg
976 ₴Шнур HARDCORE X4 200m # 0.8 6.4kgВ наявності
Шнур HARDCORE X4 200m # 1.0 8kg
943 ₴Шнур HARDCORE X4 200m # 1.0 8kgВ наявності
Шнур HARDCORE X4 200m # 1.2 9kg
943 ₴Шнур HARDCORE X4 200m # 1.2 9kgВ наявності
Шнур HARDCORE X4 200m # 1.5 10kg
943 ₴Шнур HARDCORE X4 200m # 1.5 10kgВ наявності